Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Akoestische panelen vilt

  Heb je last van storende echo's of galm in jouw ruimte? Akoestische panelen van vilt kunnen dé oplossing zijn om jouw akoestiek te verbeteren.  

  Wat is akoestisch vilt?

  Akoestisch PET-vilt bestaat uit polyestervezels en is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Door lagen van deze vezels op elkaar te persen, ontstaat een stevig en dik viltpaneel. Dit proces resulteert in een harde, maar toch poreuze structuur die uitstekend geschikt is voor akoestische oplossingen. 

  Is vilt akoestisch?

  Als akoestische oplossing is vilt absoluut geschikt. Dankzij de vezelstructuur van het vilt worden geluidsgolven geabsorbeerd en gedempt, waardoor reflecties in een ruimte afnemen. Dit leidt tot een lagere nagalm, wat zorgt voor een prettigere en rustigere geluidsomgeving. Daarom is vilt een ideaal materiaal voor akoestische wandpanelen. 

  Hoe effectief zijn akoestische panelen?

  Akoestische panelen zijn zeer effectief in het verbeteren van de geluidskwaliteit van een ruimte. Ze verminderen echo's, galm en ongewenste geluiden, waardoor de ruimte aangenamer wordt. Of het nu gaat om een kantoor, een woonruimte of een openbare ruimte, akoestische panelen van vilt kunnen een significante verbetering bieden. Hoe dikker het vilt hoe beter de akoestische werking. 

  Onze akoestische pet vilt panelen zijn niet alleen effectief in het verbeteren van de geluidskwaliteit, maar zijn ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat ze naadloos in jouw interieur passen. Ook bieden we op maat gemaakte oplossingen waarbij je je eigen afmetingen en vormen door kunt geven en je eigen prachtige oplossingen bij ons kunt laten maken. 

  PET-vilt 9 mm - Beige

  Twijfel? Bestel samples!

  Weet je niet wat je je moet voorstellen bij een akoestisch vilt paneel? Wil je liever de kleuren en het materiaal in het echt zien en voelen? Bij ons kun je eenvoudig samples van onze PET-vilt bestellen. 

  EASYfelt PET-vilt akoestische samples 10x10
  EASYfelt PET-vilt akoestische panelen samplekaart

  Wil je meer weten over onze producten of wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.