Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt
  PET-vilt 9 mm - Panel 9 mm

  Vilt

  Wat is vilt? Wat zijn de eigenschappen van vilt en waar kan je vilt toepassen? 

  Vilt is een veelzijdig materiaal dat in verschillende diktes en kleuren verkrijgbaar is. Het materiaal kan voor talloze toepassingen worden gebruikt. Of je nu op zoek bent naar een decoratief element of het verbeteren van de akoestiek, vilt kan de perfecte keuze zijn. 

  Ontdek onze prachtige oplossingen! 

  Eigenschappen van vilt

  Vilt, gemaakt van samengeperste vezels, staat bekend om zijn unieke eigenschappen:

  PET-vilt diktes en kleuren

  Verkrijbaar in een breed scala van 3 diktes en 32 kleuren

  Ontdek ons assortiment PET-vilt, verkrijgbaar in diverse diktes om aan al je (decoratieve) behoeften te voldoen. Met diktes van 9 mm, 12 mm en 25 mm bieden wij een scala aan mogelijkheden om je ruimtes te transformeren. 

  Of je nu op zoek bent naar een subtiele wanddecoratie, een geluiddempende plafondoplossing of een stevig bureauscherm, ons PET-vilt past perfect bij jouw project.  

  Onze 9 mm variant biedt een evenwichtige combinatie van flexibiliteit en duurzaamheid, terwijl de 12 mm dikte extra stevigheid biedt voor meer veeleisende toepassingen. Voor vrijstaande objecten of projecten die behoefte hebben aan een solide basis, is onze 25 mm dikke vilt variant perfect geschikt. 

  PET-vilt 12 mm - Basisplaat 12 mm

  Toepassingen

  PET-vilt biedt talloze mogelijkheden voor decoratieve doeleinden. Het kan dienen als: wanddecoratie, plafonddecoratie, room dividers, bureauschermen en losstaande objecten 

  Met zijn veelzijdigheid past PET-vilt perfect in verschillende omgevingen, van restaurants en hotels tot kantoren en woonkamers. Het geeft elke ruimte een zachte en aaibare uitstraling. En kan ook nog helpen met het verbeteren van de akoestiek

  Bijna elk oppervlak kan worden verfraaid met PET-vilt, met uitzondering van de vloer. De PET-vilt panelen zijn eenvoudig te bevestigen dankzij hun zelfklevende achterzijde. 

  Akoestisch PET-vilt wandbekleding | Zelfklevend wandpaneel | EASYfelt Japandi in huiskamer