Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Maatwerk bij EASYfelt

  Wanneer het aankomt op creatieve en functionele oplossingen, is PET-vilt een materiaal dat het mogelijk maakt om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte panelen, een uniek bedrijfslogo, of naar 3D-objecten. PET-vilt biedt eindeloze mogelijkheden. In deze blog duiken we dieper in op maatwerk met het materiaal PET-vilt bij EASYfelt.

  Aimée

  Op maat gemaakte panelen

  Maatwerk

  Wij bieden onze diverse diktes PET-vilt in verschillende maatvoeringen aan op de website. Staat jouw maat er niet tussen? Dan kunnen wij de PET-vilt panelen voor je op maat maken. Deze PET-vilt panelen dienen als decoratieve elementen en/ of verbeteren de akoestiek in de ruimte

  EASYfelt duurzaam dik PET-vilt akoestisch Panel basic 9mm

  Bedrijfslogo's van PET-vilt:

  een visuele identiteit

  Jouw bedrijfslogo is de kern van je visuele identiteit. Met PET-vilt kun je jouw logo laten maken in verschillende formaten. Van kleinere afmetingen tot bijna wandvullende ontwerpen. Je hebt de keuze uit 52 kleuren PET-vilt, waardoor er altijd wel een kleur is die bij jouw huisstijl past.  

  Logo
  EASYfelt duurzaam PET-vilt maatwerk Grandia logo op maat zelfklevend

  3D-Objecten:

  een unieke benadering van design

  De veelzijdigheid van PET-vilt strekt zich uit tot 3D-objecten. Dit opent de deur naar creatieve ontwerpen die variëren van decoratieve elementen tot functionele objecten. Denk hierbij aan een tafel of kast gemaakt van PET-vilt. Daarnaast bieden we in ons standaardassortiment ook plantenbakken gemaakt van PET-vilt aan.


  Objecten
  EASYfelt PET-vilt akoestische olifant

  Maatwerk van A tot Z bij EASYfelt

  Het maatwerkproces bij EASYfelt is van A tot Z gestroomlijnd, wij beschikken over ontwerpers en een eigen digitale snijmachine. Dit betekent dat je vanaf het allereerste idee bij ons terecht kan.

  Maatwerk is bij ons niet alleen beperkt tot het op maat maken van panelen, bedrijfslogo's of 3D-objecten, er zijn nog veel meer mogelijkheden! Dus ben je van plan iets unieks te creëren of heb je al een eigen ontwerp gemaakt? Bij ons ben je aan het juiste adres.

  Duurzaam materiaal

  Het gebruik van PET-vilt gaat hand in hand met duurzaamheid. PET-vilt panelen worden voor een groot deel gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Dit materiaal is dus een milieuvriendelijke keuze.

  Het materiaal heeft daarnaast ook een strakke en moderne uitstraling, wat het geschikt maakt voor verschillende ruimtes en toepassingen.

  Maatwerk met het materiaal PET-vilt biedt dus een wereld aan mogelijkheden. Dus of je nu op zoek bent naar een PET-vilt plaat op maat, een unieke wandbekleding, een bedrijfslogo of creatieve 3D-objecten? Bij EASYfelt ben je aan het juiste adres!

  In de wereld van maatwerk met PET-vilt is er (zo goed als) geen limiet aan wat je kan creëren. Je verbeelding is de enige beperking.

  Deel