Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Nieuw duurzaam product: EASYfelt Mosaic

  EASYfelt heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en geeft ook PET-vilt reststukken graag een nieuw leven. Met de Mosaic - tegeltjes gemaakt uit reststukken van snij- en maatwerk uit onze eigen productie - heeft EASYfelt een mooi doeleinde gevonden. Dit wordt ook wel post-industrial genoemd.

  Aimée

  Wat is de EASYfelt Mosaic?

  De Mosaic is een zelfklevend element in de vorm van een vierkant gemaakt van PET-vilt. De vierkantjes hebben een afmeting van 7,5 x 7,5 cm en zijn verkrijgbaar in de diktes 9 mm en 12 mm. 

  Het product wordt per zak van 30 stuks verkocht. Alle 30 stuks hebben dezelfde dikte en kleur. Bij afname van meer zakken geldt er een staffelkorting.

  Waarvoor kan de EASYfelt Mosaic gebruikt worden?

  De EASYfelt Mosaic is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kun je er muurdecoratie of prachtige kunstontwerpen mee creëren.

  Voor onze deelname aan de beurs MaterialDistrict hebben wij de standbalie voorzien van Mosaic tegels. Door verschillende kleuren en diktes te combineren creëer je een eigen en uniek ontwerp!

  EASYfelt room PET-vilt akoestische Mosaic Zelfklevend
  EASYfelt specialist in akoestisch PET-vilt | Stand MaterialDistrict

  Hoe bevestig je de EASYfelt Mosaic?

  De Mosaic is eenvoudig zelf te bevestigen, dankzij de zelfklevende achterzijde. Zorg eerst dat je de ondergrond goed schoonmaakt en ontvet. Daarna haal je het folie van de achterkant af en kun je de vierkantjes makkelijk op de gewenste plek aanbrengen. Druk ze even goed aan en de Mosaic is bevestigd!

  Deel