Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Slaapkamer decoratie van PET-vilt

  Wanneer je thuiskomt na een lange dag is je slaapkamer dé plek om te ontspannen. Een mooie wanddecoratie mag op deze plek dan ook niet ontbreken. Met onze nieuwste lijn Scandinavian Creations vind je een wanddecoratie passend bij jouw interieur!

  Aimée

  Slaapkamer decoratie

  Wanddecoratie is een makkelijke manier om je slaapkamer sfeervoller te maken. Kies bijvoorbeeld voor de lege ruimte boven je bed. Hang hier een wandpaneel op en de ruimte voelt direct gezelliger aan.

  Scandinavisch interieur

  Een Scandinavische look opnemen in je interieur? Dat kan met één van onze vijf reliëf schilderijen gemaakt van een dubbele laag PET-vilt met houten lijst. Het 3D schilderij is verkrijgbaar in zes kleurencombinaties, waarbij je kunt kiezen voor kleuren passend bij een Scandinavisch interieur. Denk hierbij aan natuurlijke aardetinten, grijs en wit.

  Mooi project gerealiseerd

  Scandinavian Creations Mountain Line is één van de vijf exclusieve designs van EASYfelt. Deze variant bestaat uit abstracte lijnen welke zorgen voor een extra dimensie.

  De kleurcombinatie Ivory – beige op beige staat erg mooi bij de rest van de accessoires in deze slaapkamer. De zwarte houten lijst komt terug in de kleur van het bed, waardoor de ruimte een mooi geheel en een knusse plek is geworden!

  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel Mountain Line | Akoestisch schilderij | slaapkamer 1
  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel Mountain Line | Akoestisch schilderij | slaapkamer 5

  Deel