Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt

  Een originele wanddecoratie gemaakt van PET-vilt zorgt voor een gezellig huis of kantoor. Bij EASYfelt heb je een ruime keuze uit decoratie voor de wand. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Met de keuze uit 3 diktes en 52 kleuren PET-vilt (waaronder dik vilt) is er voor ieder interieur een perfecte oplossing!

  Aimée

  Welke wanddecoratie heeft EASYfelt?

  EASYfelt biedt een ruime keuze uit geluiddempende wanddecoratie.

  Dit komt door het oneindig afwisselen van verschillende modules, kleuren en diktes.

  Ons standaard assortiment wanddecoratie bestaat uit diverse ontwerpen. Zo is het mogelijk om je favoriete stad aan de muur te hangen met onze City Map. De City Map is verkrijgbaar in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Maastricht, Haarlem en Leiden. Voor de City Map kies je jouw 2 favoriete kleuren uit een collectie van 32 kleuren.

  City Map
  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel City Map Rotterdam eetkamer Zelfklevend

  Abstracte kunst

  Maar we hebben ook mooie abstracte designs zoals onze Tile en Stick collectie. De Tile bestaat uit meerdere ontwerpen en per ontwerp kun je verschillende designs creëren. Hiermee heb je altijd een unieke oplossing voor je wand!

  Ook de Stick collectie bestaat uit meerdere ontwerpen en per ontwerp heb je de keuze uit 3 afmetingen. Net als bij de Tile collectie is het mogelijk om de verschillende ontwerpen, afmetingen en kleuren met elkaar te combineren voor een uniek design. Al onze wanddecoratie is gemakkelijk zelf te installeren dankzij de zelfklevende achterzijde. Maak hiervoor gebruik van onze montagehandleidingen.

  EASYfelt PET-vilt akoestische wandbekleding zelfklevend tile grid c
  EASYfelt PET-vilt akoestische Wandbekleding Stick Kite Camel vierkant

  Maatwerk wanddecoratie

  Maatwerk wanddecoratie is ook mogelijk en eenvoudig doordat we beschikken over eigen snijmachines en designers. Hierdoor kunnen we meedenken in een originele wanddecoratie voor bij je thuis of op kantoor. En dit vervolgens ook zelf realiseren. Dus heb je een eigen ontwerp in gedachten of wil je iets unieks creëren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Deel