Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Zelfklevende PET-vilt oplossingen

  Op zoek naar decoratie voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor? Met de zelfklevende PET-vilt oplossingen van EASYfelt verfraai je in een handomdraai je ruimte.

  Aimée

  Maak het decoreren van de ruimte makkelijk

  Het decoreren van een ruimte is nog nooit zo makkelijk geweest. Met zelfklevend vilt fleur je interieur op. Er zijn geen spijkers of schroeven nodig, de pet-vilt elementen plak je zo op de muur. Van abstracte vormen tot stadskaarten, we hebben voor elke ruimte een passende oplossing.

  De zelfklevende vilten elementen zijn de ideale oplossing voor je muren thuis of op kantoor. Zolang de muren (nagenoeg) glad zijn, plakken de stickers perfect en heb je er vele jaren plezier van. Het plakvilt kan ook op andere ondergronden toegepast worden, zoals deuren of meubels.

  Hoe bevestig je de PET-vilt oplossingen?

  Heel eenvoudig!

  De PET-vilt producten hebben een gelamineerde zelfklevende laag op de achterkant. Verwijder de gele folie van de achterkant. Positioneer het product op de gewenste ondergrond. Druk het product aan en voilà.

  EASYfelt zelfklevend akoestisch PET-vilt wandbekleding | Maatwerk aanbrengen

  Zelfklevende muurdecoratie in verschillende thema's

  We hebben veel uiteenlopende thema's waaruit gekozen kan worden. Denk aan dierenstickers voor de babykamer of kinderkamer. Abstracte vormen voor de woonkamer of eetkamer. Of kies voor een 3D sticker van je favoriete stad in je kantoor of slaapkamer.

  Met de zelfklevende muurstickers ben je zo klaar met het decoreren van je interieur. Vragen over onze zelfklevende PET-vilt oplossingen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Deel