Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt
  PET-vilt 9 mm - Stick Kite - Wine Red

  Interieurprofessionals

  EASYfelt is specialist in oplossingen van akoestisch en duurzaam PET-vilt. We bieden uiteenlopende decoratieve oplossingen.

  Alle producten van EASYfelt zijn gemaakt van PET-vilt van 9 mm, 12 mm of 25 mm dik. PET-vilt bestaat voor een groot deel uit gerecyclede pet flessen. De mogelijkheden met dit product zijn eindeloos en daarom hebben we ook een breed assortiment aan producten.

  Met de oplossingen van EASYfelt breng je je ruimte tot leven!

  Losse PET-vilt panelen

  Bij ons kun je ook terecht voor het bestellen van onbewerkte hele of halve platen. De platen zijn in verschillende diktes en in totaal 53 kleuren verkrijgbaar. Door het lichte gewicht zijn deze eenvoudig zelf te verwerken voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan kunstzinnige objecten, meubels of als wand- en plafondbekleding.

  Wij staan altijd open voor vernieuwende samenwerkingen met ons materiaal. Heb je een leuk idee of wil je eens met ons sparren? Neem dan contact met ons op!

  Wanddecoratie

  Daarnaast hebben we standaard wanddecoratie in ons assortiment. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je favoriete stad aan de muur te hangen met onze City Map.

  We bieden ook abstracte designs aan uit onze Tile en Stick collectie. De Tile bestaat uit meerdere ontwerpen en per ontwerp kun je verschillende designs creëren.

  Schermen en dividers

  Voor het afschermen van diverse ruimtes, bijvoorbeeld in een kantoortuin of restaurant, kunnen PET-vilt schermen en dividers toegepast worden. Door het toevoegen van een scherm of divider creëer je meer privacy en een echte eyecatcher.

  Maatwerk

  Een specifieke vraag van een klant of een eigen ontwerp gecreëerd? EASYfelt is ook jouw partner bij maatwerkoplossingen.

  Onze designers denken graag mee én we beschikken over eigen snijmachines. Hierdoor kunnen we snel intern schakelen en samen met jou de maatwerkoplossingen realiseren.

  Volg ons op Instagram

  Wil je volledig op de hoogte blijven van onze producten, ontwikkelingen en de mensen achter ons bedrijf? Volg ons op Instagram.

  Volg ons op Instagram

  Vraag advies aan

  Onze adviseurs denken graag met je mee welke PET-vilt oplossing het beste in je situatie of ruimte past. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  EASY Noise Control

  EASYfelt is het zusterbedrijf van EASY Noise Control: de specialist in akoestiek en geluidsisolatie. Hierdoor hebben we zeer goede akoestische kennis in huis. Voor akoestische PET-vilt oplossingen ben je bij ons dus aan het juiste adres. Ook kunnen akoestische oplossingen van EASY Noise Control gecombineerd worden met het PET-vilt van EASYfelt.

  EASY Noise Control bestaat 11 jaar. Met een team van 35 medewerkers en ruim 500 akoestiek projecten per jaar is EASY Noise Control een toonaangevende speler binnen de akoestiek en geluidsisolatie. Je kiest met EASYfelt voor een integere, eerlijke en servicegerichte partner die over ruime kennis in akoestiek beschikt.