Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Ons verhaal

  EASYfelt is gespecialiseerd in oplossingen gemaakt van PET-vilt. We bieden uiteenlopende decoratieve oplossingen waaronder wandoplossingen, plafondoplossingen, schermen, dividers en losstaande objecten.

  Waarom kiezen voor EASYfelt?

  EASYfelt onderscheidt zich met de volgende zaken:

  • een eigen productie in De Meern (nabij Utrecht);
  • eigen innovatieve ontwerpen;
  • een breed kleurenaanbod van 52 kleuren;
  • snelle levering uit voorraad;
  • eenvoudig aan te brengen oplossingen door de speciaal ontwikkelde zelfklever.

  PET-vilt en akoestiek

  EASYfelt is het zusterbedrijf van EASY Noise Control. Hierdoor hebben we ook zeer goede akoestische kennis in huis dus ook voor akoestische PET-vilt oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres.

  EASY Noise Control bestaat 10 jaar. Met ruim 500 akoestiek projecten per jaar en een enthousiast team van40 medewerkers is EASY Noise Control een toonaangevende speler binnen de akoestiek en geluidsisolatie. Klanten geven het bedrijf gemiddeld een 8,9.

  Met EASYfelt kies je voor een eerlijke, integere en servicegerichte partner die over ruime kennis in akoestiek beschikt. En akoestiek ook vooral 'easy' wil houden door een praktijkgerichte aanpak.

  Projecten: van tekening tot montage

  EASYfelt kan projecten in zijn geheel uitvoeren: dat betekent dat we kunnen tekenen, eventueel een akoestische meting kunnen uitvoeren, kunnen adviseren, leveren en monteren. Uiteraard is montage door ons geen verplichting.

  PET-vilt en montage

  Veel oplossingen zijn eenvoudig zelf te monteren door de zelfklevende achterzijde. Niettemin beschikken wij over een uitstekend eigen montageteam om je creatie te plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Showroom

  Ben je benieuwd naar de verschillende oplossingen? Bezoek dan op afspraak onze showroom voor advies, inspiratie en beleving. De showroom en het kantoor zijn gelegen in De Meern, Utrecht en eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur.