Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt
  Home
  PET-vilt panelen en -oplossingen kopen

  PET-vilt panelen en -oplossingen kopen

  Op zoek naar PET-vilt plaatmateriaal, wanddecoratie of een plafondoplossing? Of PET-vilt kopen? Bij EASYfelt ben je aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment producten gemaakt van PET-vilt in 3 diktes en 53 kleuren.

  Het vilt is gemaakt van polyestervezels, waarvan het grootste deel gerecycled is. Vilt is dus ook een duurzame keuze!

  PET-vilt panelen

  De polyestervezels worden in lagen op elkaar geperst, waardoor een petvilt paneel ontstaat. Deze panelen zijn vanwege de hoge densiteit erg hard en sterk. Standaard zijn de panelen verkrijgbaar in een dikte van 9 mm, 12 mm en 25 mm. Elke dikte heeft een eigen kleurenrange en in totaal bieden we 53 kleuren aan.

  De panelen zijn met de snijmachines die we in huis hebben eenvoudig te bewerken. Onze designers ontwerpen dan ook de mooiste producten die zowel bij je thuis als zakelijk gebruikt kunnen worden. Zo hebben we diverse wandoplossingen, plafondoplossingen en vrijstaande objecten van PET-vilt in ons assortiment.

  Panel basic 9mm

  Akoestisch vilt

  Vilt is een zacht materiaal, materiaal met geluidsabsorberende eigenschappen. Met PET-vilt is het dus mogelijk om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. Hierbij geldt wel: hoe dikker het vilt, hoe beter de akoestiek wordt. Voor een nog beter akoestisch resultaat kan het vilt ook op een spouw geplaatst worden.

  Akoestisch vilt helpt bij het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Doordat het geluid geabsorbeerd wordt in het vilt, vermindert de galm. Hierdoor is het materiaal geschikt in ruimtes die hol klinken. Vilt werkt dus niet tegen geluidsoverlast van buren.

  Dik vilt

  Bij ons ben je ook op het juiste adres om dik vilt te kopen. Ons dikke vilt heeft een dikte van 25 mm en is de ideale bouwsteen voor akoestische decoratieve objecten. Denk bijvoorbeeld aan plantenbakken.

  Complete PET-vilt oplossingen

  Bij EASYfelt hebben we diverse oplossingen voor het plafond en de wand, denk bijvoorbeeld aan plafondpanelen en baffles. Bij het verbeteren van de akoestiek is het plafond het belangrijkste oppervlak, omdat dit vaak een groot reflecterend vlak is.

  Voor de wand hebben we ook een breed scala aan oplossingen, denk hierbij aan muurstickers, wandbekleding en behang van vilt. Combineer diverse designs, modules en kleuren op wand en creëer een uniek ontwerp.

  Stick Kite Camel vierkant

  Zelfklevend vilt

  Onze PET-vilt panelen kunnen worden voorzien van een zelfklevende achterzijde, waardoor het vilt eenvoudig te bevestigen is als een muursticker. Veel van onze wandoplossingen zijn standaard verkrijgbaar met deze zelfklevende folie op de achterzijde.

  Hoe bevestig je de sticker? De muurstickers zijn geschikt voor diverse ondergronden, denk aan verf en behang. Het vilt heeft een zelfklevende achterzijde, waardoor het product eenvoudig te plakken is. Voordat je de sticker plaatst, dient de ondergrond stof- en vetvrij gemaakt te worden.

  Maatwerk

  De petfelt platen en petvilt oplossingen zijn eenvoudig via onze website te bestellen. Ook denken we graag mee in je maatwerk aanvraag. Dus heb je zelf een ontwerp gemaakt of ben je van plan iets unieks te creëren met pet-vilt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.