Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Hilversum III in PET-vilt

  Wat een bijzonder project! Bij het Commissariaat voor de Media in Hilversum hebben we een mooie opdracht gerealiseerd. We hebben het ontwerp van de architect uitgewerkt, geproduceerd en gemonteerd.

  Totstandkoming van het project

  Vorig jaar op de beurs MaterialDistrict spraken we een architect die bij dit project direct aan ons moest denken. Het idee was om verticaal letters op de wand in de ontvangsthal te hangen.

  De creatie van verticale letters was nieuw voor EASYfelt, maar een uitdaging gaan wij niet uit de weg. Onze designers hebben nagedacht over een ophanging volgens de eisen van het concept en met succes!

  EASYfelt duurzaam dik PET-vilt | Maatwerk eigen ontwerp | Hilversum detail

  Verloop project

  Het Commissariaat voor de Media kwam op het creatieve idee om het nummer Hilversum III van Herman van Veen op de wand te plaatsen. We hebben de letters in het gewenste lettertype ontworpen en gesneden op onze digitale snijmachine.

  De tekst bestaat uit 25 lange elementen van ruim 3 meter lang en 24 korte elementen van ongeveer 1 meter lang. De letters zijn gemaakt van PET-vilt van 9 mm dik in de kleur Marble.

  Montage project

  Ons eigen montageteam is naar Hilversum afgereisd om alle elementen verticaal aan de muur te monteren. Wat een prachtig eindresultaat, te bekijken op onze TikTok!

  EASYfelt duurzaam dik PET-vilt | Maatwerk eigen ontwerp | Hilversum
  Maatwerk opdracht