Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  PET-vilt in een kinderkamer

  PET-vilt heeft een zachte look en feel en is perfect om de kinderkamer op te vrolijken. Daarnaast is het ook de ideale keuze om galm in de kinderkamer te verminderen. Kinderstemmen bevinden zich in het hoogfrequent en PET-vilt absorbeert geluiden uit het hoger frequent.

  Ontwerp van bergen

  Onze klant bedacht dit ontwerp met bergen zelf en leverde de tekening bij ons aan. Onze designer heeft dit in 3d software uitgetekend en gerealiseerd voor de klant.

  Er is gekozen voor drie verschillende kleuren van 12 mm PET-vilt: Marine, Ocher en Sea Blue met een facetrand afwerking. De PET-vilt wanddecoratie is door ons eigen montageteam gemonteerd.

  EASYfelt PET-vilt akoestische wandbekleding zelfklevend in een kinderkamer 1
  EASYfelt PET-vilt akoestische wandbekleding zelfklevend in een kinderkamer 2

  Standaard assortiment kinderkamer

  Heb je geen eigen ontwerp, maar ben je wel op zoek naar PET-vilt wanddecoratie voor de kinderkamer? Geen probleem, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze Kids Place lijn hebben we 5 leuke designs, namelijk: een beer, konijn, unicorn, giraffe en dino.

  En indien je een design in gedachten hebt maar dit niet zelf kunt uitwerken, dan denkt onze designer ook graag met je mee.