Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Systeemplafond en wanden van PET-vilt

  Een project waar we trots op zijn! Bij een evenementenlocatie in Klaaswaal hebben we een mooie opdracht gerealiseerd. We hebben hierbij een systeemplafond van PET-vilt ontworpen en hebben de PET-vilt wandbekleding mogen leveren.

  De Koningshoeve

  Een tijdje terug heeft de eigenaar van Restaurant De Koningshoeve contact opgenomen met EASYfelt. Naast het restaurant wordt een nieuwe evenementenlocatie geopend. Om de akoestiek in de locatie te verbeteren, is er gekozen om PET-vilt aan het plafond en de wand toe te voegen.

  Restaurant De Koningshoeve

  Maatwerk ontwerp

  Maatwerk is voor EASYfelt geen probleem! We vinden het dan ook altijd leuk om mee te denken over je ontwerp. Ook deze klant had zelf al een idee voor een systeemplafond gemaakt van PET-vilt. Samen met onze designers is dit idee werkelijkheid geworden.

  In de evenementenlocatie zijn de wanden voorzien van 9 mm dik PET-vilt in de kleur marble. Voor het systeemplafond is ook 9 mm dik PET-vilt gebruikt. De kleur van het systeemplafond is grey, waardoor deze prachtig past bij de stalen latjes en spots die doorgevoerd zijn.

  Duurzaam materiaal

  PET-vilt is een duurzaam materiaal dat voor een groot gedeelte uit gerecyclede PET-flessen bestaat. Daarnaast kan het PET-vilt aan het einde van de levensduur opnieuw gerecycled worden. Deze eigenschappen maken het vilt erg duurzaam.

  Goede akoestiek

  Het gebruik van pet-vilt is niet alleen een duurzame oplossing, maar draagt ook bij aan het verbeteren van de akoestiek. Vilt is namelijk een zacht materiaal dat geluidsgolven absorbeert en dempt.

  Zeker omdat in deze ruimte de grootste oppervlakken met vilt bekleed zijn, weerkaatsen de geluidsgolven niet meer. Dit zorgt ervoor dat de akoestiek in de ruimte uitstekend is!

  Quote van de klant: ''Een mooie oplossing voor zowel het oog als het oor''.

  EASYfelt maatwerk Pet-vilt akoestische wandbekleding | wanden en systeemplafond
  PET-vilt 25 mm - Systeemplafond - Maatwerk