Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Viltpanelen

  Van akoestische wandpanelen tot plafondpanelen, met vilt kun je prachtige oplossingen maken die niet alleen je ruimte verfraaien, maar ook comfortabel maken. Het zorgt voor een betere sfeer en verbeterd de ruimte ook nog eens op akoestisch vlak.

  Wat zijn akoestische panelen van vilt?

  Akoestische panelen bezitten akoestische eigenschappen. Ze kunnen geluid absorberen en de akoestiek van een ruimte verbeteren. De viltpanelen zijn gemaakt van gerecyclede pet flessen. Dit materiaal zorgt niet alleen voor akoestische prestaties, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke oplossing. 

  Voordelen van akoestische vilt panelen

  Onze akoestische vilt panelen brengen verschillende voordelen met zich mee:  

  • Gemaakt van minstens 50% gerecyclede pet flessen: Dit zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. 
  • Verbeterde akoestische eigenschappen: Met vilt panelen is het mogelijk om de akoestiek van jouw ruimte te verbeteren. Onze PET-vilt panelen helpen om echo's te verminderen en de geluidskwaliteit van de ruimte te verbeteren. Zo verbetert dik vilt de akoestiek het beste. 
  • Veelzijdigheid in afmetingen en vormen: Wij bieden een brede keuze aan viltpanelen. Zo bieden we vilt wandpanelen, plafondpanelen, dividers en meer. Daarbij zijn ze te verkrijgen verschillende kleuren, afmetingen en vormen, zodat er voor elke ruimte een geschikte oplossing is. 
  • Esthetisch aantrekkelijk: Onze panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. 
  EASYfelt City Map Utrecht | Dik PET-vilt akoestisch wandpaneel zelfklevend
  EASYfelt | PET-vilt wandpaneel | Akoestische wandbekleding | Zelfklevend | Japandi Wall

  Brandveiligheid

  Het vilt van de akoestische panelen is getest volgens de EN-13501 norm en voldoen aan brandklasse B-s1, d0. Het materiaal is brandvertragend en voldoet aan de DIN4102 norm, klasse B1. Dit betekent dat het materiaal moeilijk ontvlambaar is. 

  Akoestische oplossingen op maat

  Onze producten zijn op maat te maken waardoor ze altijd aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren of een leuke toevoeging aan je interieur wilt, er is keuze voor iedereen. Heb je zelf een leuk idee voor een ontwerp? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen we je om jouw idee werkelijkheid te maken!