Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Kies voor PET-vilt in je Japandi interieur

  Een Japandi interieur: combineer een minimalistisch Scandinavisch interieur met het contrast van Japan. De perfecte mix voor een prachtig interieur. Japandi is een stijl die bestaat uit het combineren van elementen van beide stijlen. Deze kenmerkende stijl creëert een rustieke en sfeervolle sfeer.

  Aimée

  Meer over deze stijl

  De Japandi stijl is gebaseerd op een eenvoudige esthetiek, met een lichte, elegante sfeer. Net zoals bij de Scandinavische stijl bestaat het interieur vaak uit lichte, natuurlijke materialen zoals hout.

  Voor de kleuren van het Japandi interieur, kies je vooral neutrale tinten zoals wit, grijs, beige of bruin. Als accent kun je neutrale kleuren combineren met verschillende materialen, denk hierbij aan PET-vilt. Bij ons verkrijgbaar in 3 diktes en 52 kleuren, we bieden diverse standaardoplossingen aan, maar maatwerk is ook mogelijk!

  Bekijk hier een deel van onze mooie lichte kleuren voor jouw interieur:

  Beige 9 mm

  Beige 9 mm

  Stone 12 mm

  Stone 12 mm

  Light Grey 25 mm

  Light Grey 25 mm

  Wanddecoratie kopen?

  Japandi stijl

  De wanddecoratie in een Japandi interieur moet minimalistisch zijn, net als het meubilair. Je kunt een paar Scandinavische prints toevoegen, maar houd het abstract en eenvoudig. Onze 3D schilderijen van de lijn ''Scandinavian Creations'' zijn perfect toe te passen in een Japandi interieur.

  Als je een Japandi-interieur inricht, zorg er dan voor dat de elementen samenwerken om een harmonieuze en rustige sfeer te creëren. De perfecte mix van elementen van beide stijlen zal je helpen een prachtige, rustige en gezellige ruimte te creëren zoals in de slaapkamer op de foto hieronder.

  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel Mountain Line | Akoestisch schilderij | slaapkamer 5

  Deel