Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  PET-vilt schermen en roomdividers

  Een originele roomdivider of akoestisch scherm gemaakt van PET-vilt zorgt voor sfeer in je kantoor of bij je thuis. Bij EASYfelt kies je uit een ruime collectie roomdividers: zowel hangende als op zichzelf staande dividers. Daarnaast hebben we bureauschermen om werkplekken af te scheiden.

  Aimée

  Welke hangende roomdividers heeft EASYfelt?

  Een roomdivider wordt steeds populairder en kan niet ontbreken bij jou op kantoor of thuis.

  De divider draagt bij aan een goede akoestiek en is een echte eyecatcher in de ruimte.

  Bij EASYfelt heb je een ruime keuze aan dividers, dankzij de diverse patronen en kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende dividers te combineren, voor een speelser effect.

  Ons standaard assortiment van schermen en dividers bestaat uit diverse ontwerpen. Zo hebben wij een lijn genaamd Divide: dit zijn roomdividers die aan het plafond opgehangen worden met verstelbare kabelhangers op iedere gewenste hoogte.

  Er is een keuze uit 6 designs en per design heb je de keuze uit 4 opties. Designs waar uit gekozen kan worden zijn: boomstammen, stippen, lijnen, planten en driehoekjes.

  De dividers zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 90 x 240 en 120 x 240. Daarnaast heb je de keuze uit 32 kleuren PET-vilt van 9 mm. Door het toevoegen van een akoestische divider creëer je een sfeervolle, unieke en zachte afscheiding.

  Divide
  EASYfelt PET-vilt akoestische room divider monstera grass 2

  Welke losstaande dividers heeft EASYfelt?

  Daarnaast hebben we de lijn LeaveMe, dit zijn staande roomdividers.

  Deze zijn dankzij het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen. Er is keuze uit 5 designs in de vorm van een blad. 

  Ook bij deze roomdivider heb je de keuze uit 32 kleuren PET-vilt en twee soorten hout voor het gebogen frame. De LeaveMe staat op een ronde voet gemaakt van zwart staal.

  De roomdivider kan geplaatst worden in een kantooromgeving, ontvangsthal, ontmoetingsplek of bij je thuis.

  LeaveMe
  EASYfelt LeaveMe monstera oak red | Akoestische divider

  Welke akoestische schermen heeft EASYfelt?

  Een akoestisch scherm van EASYfelt is functioneel, mooi en duurzaam en kan de geluidsoverdracht tussen verschillende werkplekken dempen.

  Door het toevoegen van een akoestisch scherm creëer je rust en privacy voor de medewerkers. Zo bieden wij de EASYfelt Fency - dit is een los scherm - en de Fency Workspace - een opstelling rondom meerdere bureaus - aan.

  Er is keuze uit 3 kleuren PET-vilt van 25 mm dik vilt: Dark Grey, Light Grey en Silver Grey. De staanders en de voeten van het scherm zijn van aluminium gemaakt en standaard verkrijgbaar in de kleur zwart. Op aanvraag zijn andere kleuren aluminium ook verkrijgbaar. De voeten zijn beschikbaar in ronde of vierkante vorm.

  Schermen
  EASYfelt PET-vilt akoestische Fency Workspace | akoestische scheidingswand

  Maatwerk room dividers

  Wij beschikken over eigen snijmachines en designers die graag met je meedenken over een eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een Divide met je eigen logo of design erop. Er is veel mogelijk! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

  Wanddecoratie van EASYfelt

  Naast het assortiment van schermen en dividers, hebben we vele wanddecoratie opties. De verschillende modules, kleuren en diktes zijn af te wisselen en ook weer te combineren met de dividers. Lees meer over onze geluiddempende wanddecoratie gemaakt van PET-vilt.

  Deel