Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Welke PET-vilt oplossingen zijn er voor in de woonkamer?

  Een prachtige muurdecoratie in je woonkamer is de eyecatcher bij binnenkomst. Daarnaast is de woonkamer de plek waar je vaak de meeste tijd doorbrengt en de plek om visite te ontvangen. Mooie wanddecoratie mag daarom niet ontbreken in de woonkamer. Op zoek naar iets unieks? Denk dan eens aan een PET-vilt wanddecoratie!

  Aimée

  Wandvullende wandbekleding

  Een mooi alternatief op behang is wandvullende wandbekleding gemaakt van PET-vilt.

  Het vilt geeft een zachte en sfeervolle touch aan de woonkamer.

  Zo tref je in ons assortiment de Tile collectie aan. Dit zijn akoestische wandpanelen met een patroon en facetrand, waardoor ze eenvoudig tegen elkaar te bevestigen zijn. In totaal is er keuze uit 26 designs en 32 kleuren. Door verschillende designs, kleuren en diktes af te wisselen creëer je een uniek ontwerp!

  Tile
  PET-vilt 9 mm - Stick Kite - Wine Red

  Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt

  Met onze eigen snijmachines is het mogelijk om het vilt in elke willekeurige vorm te snijden.

  In ons assortiment bieden we dan ook diverse wanddecoratie aan. Denk aan abstracte vormen, met de keuze uit 23 vormen, verschillende afmetingen, diktes en kleuren. Deze zijn ook weer allemaal met elkaar te combineren.

  Een andere favoriet voor in de woonkamer is de City Map. Je favoriete stadsplattegrond van PET-vilt aan de muur: kies uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Maastricht, Haarlem en Leiden. Of neem contact met ons op voor je eigen woonplaats, streek of stad.

  City Map
  EASYfelt PET-vilt akoestisch Wandpaneel City Map Bodegraven Zelfklevend

  Deel