Decoratieve wandpanelen van PET-vilt

Op zoek naar originele wandbekleding of wanddecoratie? Denk dan eens aan een PET-vilt oplossing. Bij EASYfelt heb je enorm veel keuze en zijn de mogelijkheden voor je wand oneindig. Met een totaal van 48 kleuren vilt is er voor elk interieur een perfecte oplossing!

Wat is PET-vilt wandbekleding?

EASYfelt biedt met hoogwaardig PET-vilt mooie en bijzondere vilt bekleding voor op de muur of de wand aan. PET-vilt is voor een groot deel gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor het materiaal ook duurzaam is. De uitstraling van het pet-vilt is zacht en kan je vergelijken met wolvilt.

Daarnaast is het vilt sterk, flexibel, snijdbaar en geluiddempend. Kortom, petvilt is een goed alternatief op verf, behang wolvilt, of kurk.

Maatwerk aanvraag PET-vilt

Welke wandpanelen zijn er?

In ons standaard assortiment hebben we een ruime keuze aan wandpanelen gemaakt van petfelt. Hang bijvoorbeeld je favoriete stad aan de muur met onze City Map. Kies uit Leiden, Utrecht, Groningen, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam of Maastricht.

Toch liever een abstract design? Ook dat is mogelijk met onze Tile en Stick collectie. Door diverse ontwerpen, diktes en kleuren te combineren, creëer je een uniek ontwerp. Bekleed de hele muur met dit product als behang, of bekleed een klein deel van de muur als decoratie.

Muurstickers voor de baby of kinderkamer

Wanneer de baby- of kinderkamer bijna af is, kun je het kamertje aankleden met accessoires. Ook voor accessoires ben je bij EASYfelt aan het goede adres.

We hebben leuke muurstickers voor de babykamer en kinderkamer. Je hebt de keuze uit kleurrijke dierenstickers: ga voor een beer, dino, giraffe, unicorn of konijn.

De dieren hebben standaard twee of drie kleurencombinaties. De muursticker wordt als doe-het-zelf pakket inclusief handleiding naar je opgestuurd. Binnen enkele minuten fleur je het kamertje op met onze zachte diertjes.

PET-vilt beer

Systeemplafond PET-vilt vierkant

Waar plaats je het vilt?

De PET-vilt wandpanelen zijn geschikt voor thuis, maar ook voor op het werk. Plaats ze bijvoorbeeld op je thuiswerkplek, in de woonkamer, in de eetkamer, achter je bureau of in de baby-/ kinderkamer.

Daarnaast is PET-vilt ook een ideale bouwsteen om een restaurant, evenementenlocatie of winkel aan te kleden. Zo hebben we bij een evenementenlocatie zowel het plafond als de wand voorzien van PET-vilt. Een project waar we trots op zijn!

PET-vilt en de akoestiek verbeteren

Door de geluidsabsorberende eigenschappen van het vilt, kunnen de wandpanelen galm verminderen en daardoor de akoestiek in de ruimte verbeteren. Hierbij geldt wel: hoe dikker het vilt, hoe beter het dempend vermogen is. Door wandpanelen op te hangen met een luchtspouw, wordt de akoestische werking nog beter.

Meer weten over akoestiek? Wij hebben de kennis in huis! EASYfelt is het zusterbedrijf van EASY Noise Control. De specialist op het gebied van akoestiek.

EASY Noise Control meet, adviseert, levert en monteert akoestische oplossingen. Hierdoor wordt inzichtelijk gemaakt wat er gedaan kan worden om de akoestiek te verbeteren. Neem voor meer informatie over vilt en akoestiek contact met ons op.

Akoestisch advies

Stick Kite Camel vierkant

Zelfklevende wandpanelen

Ben je toe aan een nieuwe look in de ruimte of wil je gewoon eens je wand opfrissen? Maar geen zin om hier dagen mee bezig te zijn? Ook dan zijn onze wandpanelen de oplossing!

Dankzij de zelfklevende achterzijde zijn de panelen gemakkelijk te bevestigen, waardoor je de wand in een handomdraai een nieuwe look geeft. Zorg er wel voor dat je de muur stofvrij maakt en ontvet voordat je de panelen op de wand plaatst.

Maatwerk wandpanelen

Heb je een eigen idee voor een wandpaneel gemaakt van PET-vilt? Of op zoek naar je logo gemaakt van PET-vilt? Onze designers helpen je graag met het uitwerken van je idee.

De logo’s worden van dubbellaags vilt gemaakt, waardoor een 3D effect ontstaat. Ook bij dit paneel kan de achterzijde voorzien worden van een zelfklevende laag, hierdoor is het logo makkelijk te bevestigen.

Met onze snijmachines kunnen we PET-vilt in vrijwel elke vorm snijden of perforeren. Hierdoor zijn er enorm veel mogelijkheden! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie over maatwerk!

Logo van PET-vilt