Muurstickers voor de slaapkamer

Maak je slaapkamer warm, sfeervol en persoonlijk met een mooie wanddecoratie. Bij EASYfelt heb je een ruim assortiment aan muurstickers voor de slaapkamer. Kies plaatselijk voor een wandsticker of bekleed de hele muur met muurstickers als alternatief op behang.

Decoratie is het leukste deel van inrichten!

De vloer is gelegd, je hebt de muren een kleurtje gegeven of behangen en de meubels staan eindelijk op hun plek. Dan mag je beginnen aan het leuke werk: het decoreren van de slaapkamer.

Decoratie zorgt voor sfeer en het kenmerkt je stijl. Na een lange dag kan je dan ook ontspannen in een ruimte die helemaal naar jouw zin en smaak ingericht is.

Bewaar rust in je slaapkamer

Een ontspannen en rustige sfeer in de kamer verzekert je van een goede nachtrust. Een goede tip voor het bewaren van rust is het creëren van eenheid. Kies voor kleuren uit hetzelfde kleurenpallet en combineer eventueel met twee opvallendere kleuren voor een speels effect. Bij EASYfelt heb je de keuze uit 48 kleuren pet-vilt, dus voor ieder kleurenpallet is er een optie!

Plaatselijke- of wandvullende muurstickers

Onze abstracte muurstickers kunnen op een specifieke plek effect bijvoorbeeld om je spiegel heen. Op zoek naar een echte eyecather in de slaapkamer? Kies er dan voor om een muur volledig te beplakken met vilten stickers.

Kids Place Bunny A - wanddecoratie

Muurstickers babykamer/ kinderkamer

Bij EASYfelt hebben we muurstickers voor elke kamer, zo ook voor de baby-/ kinderkamer. We bieden een assortiment van dierenstickers voor de jongens- en meisjeskamer. Kies voor een unicorn, giraffe, beer, konijn of dino.

Alle dieren zijn in twee of drie standaard kleurencombinaties verkrijgbaar. De dierenstickers zijn eenvoudig online te bestellen en worden met gratis verzending verstuurd. Voor welk design ga jij?

Maatwerk muurstickers

Muurstickers en muurteksten zijn een terugkerende trend. Voor maatwerk muurstickers ben je bij ons aan het juiste adres! Denk bijvoorbeeld aan een muurtekst voor boven je bed.

Neem contact met ons op en lever een ontwerp aan. Samen realiseren we je maatwerk muursticker voor de slaapkamer.

Hoe bevestig je de stickers?

De stickers zijn geschikt voor diverse ondergronden, denk aan behang of verf. Het pet-vilt heeft een zelfklevende achterzijde, waardoor het product eenvoudig op te plakken is. Maak de ondergrond stof- en vetvrij voordat je de sticker plaatst.