Muurstickers van PET-vilt gemaakt

Op zoek naar een originele decoratie voor je muur? Denk dan eens aan muurstickers van PET-vilt. Deze stickers zijn eenvoudig zelf op de muur te bevestigen en zorgen binnen enkele minuten voor een make-over van de ruimte.

Wanddecoratie voor iedere ruimte

Muurstickers bestaan al enige tijd, maar sinds kort zijn ze weer terug van weggeweest! Bij EASYfelt heb je een ruime keuze aan muurstickers voor iedere ruimte.

Dierenstickers in de babykamer of kinderkamer,of kies voor abstracte vormen in de woonkamer. Bij EASYfelt heb je een ruim assortiment aan wandstickers verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Combineer onze muurstickers met andere wanddecoratie zoals een klok, posters of schilderijen en verander per seizoen de sfeer in elk interieur. Het zachte materiaal vilt past overal mooi bij.

Stick Lohex woonkamer vierkant

PET-vilt stickers

Onze muurstickers worden gemaakt uit pet vilt panelen. Wij hebben een digitale snijmachine in huis die elke gewenste vorm uit deze panelen kan snijden. Het vilt materiaal geeft een aaibare en zachte look aan de ruimte. Maatwerk stickers zijn op aanvraag ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Op welke ondergrond kan je een muursticker plaatsen?

Muurstickers zijn geschikt voor vele ondergronden. Het belangrijkste is dat de ondergrond hoofdzakelijk glad is. Denk aan een ondergrond van verf, behang, gips of tegels. Ook muren met een lichte structuur zijn geschikt voor muurstickers.

Muurstickers hoef je niet alleen op de wand te gebruiken, ze zijn ook ideaal voor deuren, kasten en andere meubels.

Zelfklevende producten EASYfelt

Bevestigen van wandstickers

De wandstickers zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de zelfklevende laag op de achterzijde. Verwijder de stickerfolie op de achterkant van de sticker. Zet de sticker schuin tegen de wand en druk de punten van de sticker stevig aan en daarna de rest van de sticker.