• Nummer 1 in PET-vilt
  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Meer dan 50 kleuren
  • Ook zelfklevend te bestellen

Over EASYfelt

EASYfelt is gespecialiseerd in oplossingen in PET-vilt. We bieden uiteenlopende decoratieve oplossingen waaronder wandpanelen, plafondpanelen, schermen en dividers.

Waarom kiezen voor EASYfelt?

EASYfelt onderscheidt zich met de volgende zaken:
- Eigen productie in De Meern (nabij Utrecht)
- Eigen innovatieve ontwerpen
- Een breed kleurenaanbod van circa 50 kleuren
- Snelle levering uit voorraad
- Eenvoudig aan te brengen oplossingen door de speciaal ontwikkelde zelfklever

PET-vilt en akoestiek

EASYfelt is het zusterbedrijf van EASY Noise Control. Hierdoor hebben we ook zeer goede akoestische kennis in huis dus ook voor akoestische viltoplossingen bent u bij ons op het juiste adres.

EASY Noise Control bestaat 10 jaar. Met ruim 400 akoestiek projecten per jaar en circa 30 medewerkers is EASY Noise Control een toonaangevende speler binnen akoestiek en geluidsisolatie. Klanten geven het bedrijf gemiddeld een 9,4.

Met EASYfelt kiest u voor een eerlijke, integere en servicegerichte partner die over ruime kennis in akoestiek beschikt. En akoestiek ook vooral 'easy' wilt houden door praktijkgerichte aanpak.

PET-vilt en montage

Veel oplossingen zijn eenvoudig zelf te monteren. Niettemin beschikken wij over een uitstekend eigen montageteam om uw creatie te plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende oplossingen? Bezoek onze showroom voor advies, inspiratie en beleving. De showroom en kantoor is gelegen in het midden van het land (Gessel 62, De Meern) en eenvoudig bereikbaar. Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.