Over EASYfelt

EASYfelt is gespecialiseerd in oplossingen gemaakt van PET-vilt. We bieden uiteenlopende decoratieve oplossingen waaronder wandpanelen, schermen en dividers.

Waarom kiezen voor EASYfelt?

EASYfelt onderscheidt zich met de volgende zaken:

  • een eigen productie in De Meern (nabij Utrecht);
  • eigen innovatieve ontwerpen;
  • een breed kleurenaanbod van 48 kleuren;
  • snelle levering uit voorraad;
  • eenvoudig aan te brengen oplossingen door de
  • speciaal ontwikkelde zelfklever.

PET-vilt en akoestiek

EASYfelt is het zusterbedrijf van EASY Noise Control. Hierdoor hebben we ook zeer goede akoestische kennis in huis dus ook voor akoestische PET-vilt oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres.

EASY Noise Control bestaat 10 jaar. Met ruim 500 akoestiek projecten per jaar en een enthousiast team van40 medewerkers is EASY Noise Control een toonaangevende speler binnen de akoestiek en geluidsisolatie. Klanten geven het bedrijf gemiddeld een 9,2.

Met EASYfelt kies je voor een eerlijke, integere en servicegerichte partner die over ruime kennis in akoestiek beschikt. En akoestiek ook vooral 'easy' wil houden door een praktijkgerichte aanpak.

Projecten: van tekening tot montage

EASYfelt kan projecten in zijn geheel uitvoeren: dat betekent dat we kunnen tekenen, eventueel een akoestische meting kunnen uitvoeren, kunnen adviseren, leveren en monteren. Uiteraard is montage door ons geen verplichting.

PET-vilt en montage

Veel oplossingen zijn eenvoudig zelf te monteren door de zelfklevende achterzijde. Niettemin beschikken wij over een uitstekend eigen montageteam om je creatie te plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Showroom

Ben je benieuwd naar de verschillende oplossingen? Bezoek dan op afspraak onze showroom voor advies, inspiratie en beleving. De showroom en het kantoor zijn gelegen in De Meern, Utrecht en eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Hoofdkantoor / Showroom
EASYfelt B.V.
Gessel 62
3454 MZ  De Meern (Utrecht)
Nederland
Toon in Google Maps

E-mail: info@easyfelt.nl
Tel: +31 30 227 08 88

KvK-nr: 81835043
BTW: NL862237762B01

Maak een showroomafspraak