Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Wandbekleding van vilt in een restaurant

  In een Parijse bistro mag gezellige en knusse wandbekleding niet ontbreken. Het zachte materiaal PET-vilt leent zich hier uitstekend voor. Adviseur Ruben is langs geweest bij Marie Café Brasserie in Amersfoort om samen met de klant een passende oplossing voor de wand te vinden.

  Hexagon print

  De vloer van de bistro heeft tegels met een hexagon print. Om van de ruimte één geheel te maken, heeft Ruben voor de wand ook een hexagon print geadviseerd.

  Ontwerp

  Voor de klant was het nog moeilijk voor te stellen hoe het vilt op de wand er uit zou zien. Daarom is onze designer aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp.

  Dankzij dit ontwerp was het voor de klant mogelijk om een voorstelling te maken van het resultaat!

  EASYfelt akoestische PET-vilt wandbekleding | Digital | Brasserie Marie Hex 60 x 52 cm

  Stick Hex

  Voor de wand is er gekozen voor Stick Hex zelfklevende wandelementen. De wandelementen hebben een dikte van 9 mm vilt en een afmeting van 60 x 52 cm. Passend bij het interieur is er gekozen voor de kleur beige.

  Van A tot Z

  EASYfelt staat voor gemak en service. We helpen je dan ook graag met het realiseren van je project van A tot Z. Indien gewenst kunnen onze monteurs de producten monteren. Ook in deze bistro hebben onze monteurs de wandbekleden bevestigd. Met de oplossingen van EASYfelt breng je je ruimte tot leven!

  EASYfelt PET-vilt akoestische wandbekleding zelfklevend Stick Hex 60 x 52 cm 1
  EASYfelt PET-vilt akoestische wandbekleding zelfklevend Stick Hex 60 x 52 cm 2

  De klant is erg tevreden met het resultaat!

  Producten

  Deze producten werden gebruikt

  Bekijk alle producten