Wandbekleding van vilt in een restaurant

In een Parijse bistro mag gezellige en knusse wandbekleding niet ontbreken. Het zachte materiaal PET-vilt leent zich hier uitstekend voor. Adviseur Ruben is langs geweest bij Marie Café Brasserie in Amersfoort om samen met de klant een passende oplossing voor de wand te vinden.

Hexagon print

De vloer van de bistro heeft tegels met een hexagon print. Om van de ruimte één geheel te maken, heeft Ruben voor de wand ook een hexagon print geadviseerd.

Ontwerp

Voor de klant was het nog moeilijk voor te stellen hoe het vilt op de wand er uit zou zien. Daarom is onze designer aan de slag gegaan met het maken van een ontwerp.

Dankzij dit ontwerp was het voor de klant mogelijk om een voorstelling te maken van het resultaat!

Stick Hex

Voor de wand is er gekozen voor Stick Hex zelfklevende wandelementen. De wandelementen hebben een dikte van 9 mm vilt en een afmeting van 60 x 52 cm. Passend bij het interieur is er gekozen voor de kleur beige.

Ontwerp PET-vilt

Van A tot Z

EASYfelt staat voor gemak en service. We helpen je dan ook graag met het realiseren van je project van A tot Z. Indien gewenst kunnen onze monteurs de producten monteren. Ook in deze bistro hebben onze monteurs de wandbekleden bevestigd. Met de oplossingen van EASYfelt breng je je ruimte tot leven!

Stick Hex 60 x 52 cm 1

Stick Hex 60 x 52 cm 2

Foto van de klant

De klant is erg tevreden met het resultaat en heeft een mooie foto van het geheel met ons gedeeld!

Akoestische wandbekleding Hex

EASYfelt

Stick Hex

  • Keuze uit 3 modules en 48 kleuren
  • Verkrijgbaar met zelfklever
  • In dikte 9, 12 en 25 mm
Bekijk
v.a.€21,67