Specialist in PET-vilt

  Decoratieve oplossingen voor wand en plafond

  Maatwerkmogelijkheden

  EASYfelt

  Akoestische roomdividers in kantoortuin

  In de enorme kantoortuin van 973m² van Azena te Eindhoven, werd veel galm ervaren door het personeel. Na een akoestische meting kwamen we tot een mooie oplossing.

  Azena benaderde ons moederbedrijf EASY Noise Control vanwege het galmprobleem, waarna onze akoestisch specialist Ruben een nagalmtijdmeting op locatie uitvoerde. Uit de meting kwam inderdaad naar voren dat er sprake was van een lange nagalmtijd. Dit werd mede gedreven door de vele harde, industriële materialen. Dit is funest voor de akoestiek en dus ook voor de rust en spraakverstaanbaarheid.

  Samen met de klant bedacht Ruben een effectieve, maar ook zeer charmante oplossing: het ophangen van diverse roomdividers, uit de EASYfelt Divide collectie. De Divide is een visuele en geluidsabsorberende roomdivider. De diverse ontwerpen zijn gesneden uit 9 mm petvilt, dat voor een groot deel wordt gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Door middel van de verstelbare kabelhangers zijn de panelen gemakkelijk op te hangen aan het plafond.

  De toevoeging van de akoestische schermen zorgt voor een speels resultaat en een duidelijk effect op de akoestiek in de grote ruimte.

  EASYfelt akoestische divider vierkant kantoortuin azena eindhoven
  EASYfelt dik PET-vilt divider | Akoestische scheidingswand | Dots divider

  Quote van de klant:
  Alles is prima geïnstalleerd, het ziet er ook mooi uit. De resultaten zijn al merkbaar door het personeel".

  Producten

  Deze producten werden gebruikt

  Bekijk alle producten